Hoe en waar een afspraak maken

  • Afspraak maken per telefoon
    Voor een afspraak belt u naar 02 759 96 90.

  • Afspraak maken online
    Bovenaan kunt u op de link klikken om een afspraak te maken. U krijgt een volledig weekoverzicht met enkel de nog vrije beschikbare uren. Door op een uur te klikken kunt u dat bepaald uur boeken. Na het boeken van dat uur wordt een bevestigingsmail verstuurd naar uw opgegeven e-mailadres. Voor dringende afspraken dient u te telefoneren. Gekende patiënten kunnen telefonisch contact opnemen indien er online geen vrije beschikbare uren zijn.
Of klik hier om een afspraak Online te maken bij Dr. Aerts


Gelieve voor iedere patiënt een aparte consultatie te maken! Er wordt tijd voorzien voor één patient. Meerdere patiënten op één consultatie geeft onvoldoende de mogelijkheid om uw huidprobleem grondig aan te pakken en creëert bovendien lange wachttijden voor anderen.

Een ingreep kan nooit gepland worden zonder dat dit met de arts besproken is.

Gelieve bij elke afspraak steeds uw identiteitskaart, een lijst van uw medicatie en een lijst van uw gekende allergieën mee te brengen. Deel tijdig mee mocht u zwanger zijn of borstvoeding geven.

Gelieve uw afspraak TIJDIG TE ANNULEREN indien u de afspraak niet kunt nakomen. Bij gebrek aan annulatie zal een VERGOEDING VAN 25 EURO  aangerekend worden.

Betaling via bancontact is mogelijk.